Fraktfritt från 999kr / Säkra betalningar

Spinfire Pro

Köp din bollmaskin från The DiNk sports

Spinfire Pro v2 Internt batteri Spinfire Pro v2 Internt batteri

Spinfire Pro v2 Internt batteri

31 999 kr
I lager.

Vi har tagit den bästa bollmaskinen och gjort den ännu bättre.

Bollmaskiner är ett fantastiskt sätt att öva och förbättra sitt spel, oavsett skicklighetsnivå. Spinfire Pro 2 gör det enkelt att träna ett stort antal slag samt få igång rörlighet och kondition med olika övningar.

Med ett antal förbättringar jämfört med originalversionen erbjuder Spinfire Pro 2 (v2) saker som du normalt bara skulle hitta på en mycket dyrare maskin. Den inkluderar intern rörelse, en lättanvänd kontrollpanel, fjärrkontroll och kapacitet på 150 bollar - allt inpackat i en elegant och kompakt design.

Några av de viktigaste uppgraderingarna inkluderar följande:

Förbättrade bollvariationer:

Funktionen 'Horizontal oscillation' har ersatts med 'Horizontal Random' så att den slumpmässigt sveper från sida till sida över banan.

Funktionen 'Vertical oscillation' har ersatts med 'Vertical Random' så att den slumpmässigt väljer olika punkter på banan för att få längd på bollarna.

Förbättrad bärbarhet och användbarhet:

Mer kompakt design med ett extra handtag högst upp i toppen när bollkorgen är nedfälld. Större transporthjul med en hjulaxel som går genom karossen för ökad stabilitet och styrka. Ett fack på baksidan för att lagra fjärrkontrollen.

Förbättrad tillförlitlighet och hållbarhet:

Alla elektroniska komponenter har uppgraderats. Strömlinjeformad design, inklusive intern kabeldragning och batteristöd

Intern rörelse

Till skillnad från dom flesta bollmaskiner som ändrar bollens riktning genom att flytta hela maskinen från sida till sida, rör sig Spinfire Pro 2 internt. Detta möjliggör snabbare omriktning och gör bollen mindre förutsägningsbar. För att ytterligare dölja bollriktningen så är dom inre delarna svarta.

Slumpmässiga lägen

Med både horisontella och vertikalt slumpmässiga lägen kan bollar skickas över hela planens bredd och med olika djup. Spinfire Pro 2 kan ställas in för att leverera samma bollbana om och om igen eller en mängd slumpmässiga banor. 'Horizontal Random' kan ställas in för att leverera bollar över ett smalt, medelstort eller brett område. 'Vertical Random' levererar korta eller långa bollar i slumpmässig ordning. Både 'Horizontal Random' och 'Vertical Ramdom' kan kombineras för ett realistiskt spelmönster.

Two line-drill

Denna funktionen alternerar bollen mellan forehand & backhand, den kan samtidigt varieras mellan brett, medium & smalt för att variera svårighetsgraden. Det går även att ställa in hur många bollar som skickas per minut.

Toppspinn & slice

Med hjälp av motroterande hjul så kan Spinfire Pro 2 skicka bollen med över- eller underskruv.

Fjärrkontroll

Alla funktioner kan fjärrstyras så att spelaren kan starta eller pausa maskinen och ändra funktioner utan att lämna sin sida av banan.

Enkel bärbarhet

Spinfire Pro 2 passar i bagaget på de flesta bilar och den är lätt & kompakt. Bollkorgen kan vändas för att snyggt täcka maskinen och massiva hjul och ett utdragbart handtag gör att du kan dra eller skjuta den nästan var som helst.

Tre kraftalternativ

Du kan välja att ha ett internt batteri, externt batteri eller AC-adapter. Eller vilken kombination som helst av dom tre. Det externa batteripaketet gör maskinen lättare och du kan ladda batteriet på en plats & förvara maskinen på en annan. Skall du hyra ut maskinen så är det interna batteriet lite enklare att använda. Det finns också en snabbladdare som tillval som minskar laddningstiden från 11 timmar till 3-4 timmar. Finns det strömuttag vid banan så kan det vara smidigt att använda AC-adaptern och förlängningssladd.

Garanti

Spinfire Pro 2 maskinen täcks av en 2 års garanti på delar och arbete, och batteriet har 6 månaders garanti.